iulie 8, 2011

Schimburi de carte ortodoxă 8-9 iulie

Posted in Evenimente, Sfaturi duhovniceşti . Cuvinte de folos tagged , , , , , , la 3:32 am de adria74

Pornind de la o idee bookblog.ro , din 2009 s-au iniţiat, prin asociaţia tinerilor ortodocşi Orthograffiti,  şi întâlniri să zicem restrânse la sfera ortodoxiei în care se discută tot despre cărţi, fapte şi lucruri care ne-au impresionat, prilej de a exprima prea-plinul sufletesc, dar şi de a afla, a dezbate, a lega prietenii. Râmnicul nu este până acum pe harta niciuneia dintre acţiuni, însă vreau să anunţ programul pentru oraşele active zilele acestea, adică Târgu-Jiu, Constanţa, Bucureşti şi Baia-Mare. La ultimele pusesem şi eu la cale să fiu prezentă oarecum şi  măcar prin corespondenţă de data aceasta, dar pare-se că serviciul de curierat nu a fost în favoarea mea. Afişele au toate informaţiile de care aveţi nevoie:

Cum se ajunge la biserica-gazdă din Bucureşti?Biserica Sf. Daniil Sihastrul (Str. Covasna nr. 23-25, Sector 4- Metroul pana la Statia Brancoveanu de acolo masina 116 sau 141 pana la statia Lamotesti)

ER.There is a Book Exchange coordinated by teams -of a cultural blog and of an orthodox youth association– taking place  these days in Romania. But there are meetings also abroad, organised by romanians, you may want to check their facebook page (for the general subject matter).

Un comentariu »


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: