octombrie 30, 2018

adria74 in blogosfera

Posted in Neincluse într-o categorie la 11:22 am de adria74

Este usor si nu prea sa povestesc despre inceputurile activitatii mele de blogger. Usor pentru ca este placut sa vorbesc despre asta. Dificil pentru ca trebuie sa imi amintesc. Imi revad blogul si observ ca am inceput in septembrie 2007. Sunt 11 ani de atunci.

Am folosit de la inceput platforma WordPress. Stiam ca este free si friendly. L-am denumit la inceput simplu „ganduri”. Era intentia mea sa postez din literatura spirituala, impresii din pelerinaje si ce imi atrage atentia. Mai tarziu, in acelasi spirit, i-am schimbat denumirea in ceva mai sofisticat, dar in acelasi timp simplu, „a capriccio”-termen care provine din domeniul muzical, de origine italiana si care inseamna o compozitie libera, stil neregulat, in tempo-ul si exprimarea pe care o doresc.

Am inceput sa scriu articole, sa adaug linkuri si poze, fiecare pas reprezentând o provocare. Mi-am schitat niste categorii.

Treptat am alcatuit blogroll-ul cu  care nu ma impac acum pentru ca nu il mai pot modifica.

Am adaugat cateva butoane pe care se poate face click. Butonul de contact. Am introdus blogul in cateva directoare si am introdus butoane pentru abonare.

Tema grafica a blogului a fost si ea schimbata. Am ales un design simplu si usor de urmarit pentru ochi.

Tot urmarind blogul observ ca am avut o pauza de cativa ani.

Mi-as dori mai multi vizitatori, dar pentru aceasta trebuie sa scriu mai des. Si sunt probleme carora nu le-am dat de cap; aceasta cu promovarea.

Treptat am extins temele blogului. Am scris despre activitati culturale, recenzii, fotografie. Am fost chiar blogger acreditat la Festivalul International de Teatru de la Sibiu, mare eveniment cultural. Am o colaborare cu o editura.

De curând am creat si o pagina Facebook a blogului, de acolo am multe vizualizari. Sunt cateva grupuri unde postam linkuri si impartasim comentarii.

Pana acum nu m-am gandit sa imi cumpar un domeniu al meu la domenii.ro . Poate ar fi o idee buna. Ar fi frumos sa castig la aceasta proba a concursului SuperBlog 2018 , desi vad ca am fost foarte concisa. SuperBlog este o mare provocare pentru mine. Trebuie sa mentin un ritm constant si sa dau ce am mai bun. Va invit sa imi vizitati blogul si sa imi expuneti observatiile.

Cu drag,

Adriana

37648682_1810447109040859_2331392627196297216_n

 

Un comentariu »

  1. […] adria74 in blogosfera […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: