martie 11, 2019

Anuntul telefonic

Posted in Neincluse într-o categorie la 12:05 pm de adria74

Astazi scriem despre anunturile de mica publicitate, mai exact despre lipsa lor. Este proba in cadrul concursului Sprin SuperBlog 2019.

8f97459821d3f0affaf507a664319843

Asadar reclamele ne capteaza atentia, asta este tot. Cum ar arata lumea de azi fara anunturi? Greu de imaginat. Cateodata spunem ca reclamele in general ne deranjeaza, insa azi avem de imaginat cum ne-am descurca fara acestea.

Nu ma pot gandi la prea multe situatii.

Principala cale ar fi „word-of-mouth”, daca avem multe cunostinte, sa declaram prin ei ce avem de vandut sau cumparat si sa ne bazam pe aceasta retea de cunostinte. Ei ne pot recomanda, ca si clienti de incredere, seriosi.

Altfel, tot prin metoda anuntului la scara blocului sau in locuri circulate.

Care sunt categoriile de anunturi? Imobiliare, locuri de munca-prestari servicii, electronice, auto-moto, matrimoniale, afaceri, diverse. Anuntul Telefonic include si moda, frumusete, casa si gradina, copii. Aici este mult mai bine pentru ca avem categorii si functia de cautare in site.

Ne putem baza numai pe cunostinte?

Apelam la agentii. Imobiliare, matrimoniale, magazine auto, agentii de ocupare a fortei de munca. Si acestea lucreaza tot cu anunturi.

Mergem la targuri: targul national imobiliar, cel mai important targ de nunti, targ de cariera etc. Cautam angajatori de top.

Altfel nu vad cum ne-am putea descurca.

Ca peste tot, vreau sa punctez ca avem de evitat spam-ul. Este un lucru extrem de deranjant. Insa nu aceasta este tema noastra de astazi.

Cum vedeti disparitia anunturilor de mica publicitate in zilele noastre?

Mai exista o fateta. Anumite marci nu au reclame pentru ca isi cunosc valoarea produselor si isi aduc clienti. Trebuie in orice caz sa ne cunoastem valoarea, nu trebuie sa ne rugam de oameni sa ne placa, trebuie sa avem incredere in ceea ce suntem. Nu oricine isi poate permite luxul prieteniei cu noi.

Sa recunoastem, anunturile de mica publicitate sunt un instrument necesar.

Sorry! I gotta watch commercials.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: