martie 20, 2019

Materiale de constructii premium

Posted in Neincluse într-o categorie la 2:26 pm de adria74

Buna. Continua editia de primavara a concursului Spring SuperBlog 2019. Dupa cum stiti, un sponsor ne propune o tema pe care o avem de dezbatut si ne noteaza. Azi este vorba de un sponsor cu traditie in concurs, casa de comenzi Vindem-ieftin.ro . Sponsorul ofera materiale de constructii la un pret avantajos, ei negociind cu producatorii. Ne garanteaza un pret final mai mic cu 10-20% , o livrare de calitate si risc la achizitie 0.

Poate va amintiti ca daca filmati livrarea dumneavoastra aveti o reducere. Recenziile video de pe site reprezinta o garantie pentru ceilalti clienti.

Azi visam la o constructie cu materiale premium.

Asadar ne imaginam cele mai inalte standarde de confort, calitate si functionalitate. Sunt disponibile materiale de inalta calitate pentru proiectele noastre.

Sincer, pentru a construi propria casa, eu as angaja o echipa de experti.

Dar astazi ma documentez eu insami asupra acestor materiale.

Am vorbit acum cateva zile despre casa activa si casa pasiva. Si eu sunt inca extrem de receptiva la nou. Se fac progrese in tehnologia materialelor, in proiectarea caselor, si vreau sa profit de acestea. Designul bio si atractiv (estetic) mi se pare foarte inspirat. Premium inseamna proprietati superioare. Costul este o problema, insa putem tinti catre oferte avantajoase pentru noi.

Sa utilizam materialele potrivite in constructii este cheia spre un proiect reusit. Eu mi-as construi o casa in Ramnicu Valcea, orasul meu natal. Sau as renova casa mea al carei etaj a ars intr-un incendiu. Am nevoie de o constructie eficienta si realista, si, de ce nu, asa cum imi doresc, un pic diferita.

Cu totii ne dorim un raport cost-eficienta cat mai bun, nu?!

Vindem-ieftin.ro ofera materiale pentru structura si fundatie- cofraje tego, fier, BCA-, acoperisuri si izolatii, tamplarie PVC, amenajari interioare, instalatii electrice, termice si sanitare, termoizolatii, tencuieli decorative si amenajari exterioare.

Pentru acoperis as alege tigla metalica. Tigla metalica Viking Pruszynski este un tip de invelitoare elegant si rezistent care poate fi utilizata pentru toate tipurile de acoperisuri inclinate. Avem si aici mai multe variante: tigla metalica Alutytan Ice Pur Viking Pruszynski, tigla metalica PuralMat Viking Pruszynski, tigla metalica Mat Ice Viking Pruszynski.

arad3-600x487

Imi trebuie si un sistem pluvial Niagara Viking Pruszynski.

Si toate cele. Am dat doar un exemplu.

O constructie eficienta depinde de tipul de design, calitatea materialelor, abilitatile muncitorilor, trimiterea eficienta a materialelor. Regula generala este designul initial perfect, asa incat sa nu mai pierdem timp in timpul constructiei.

Atunci cand folosim materiale premium le instalam deobicei mai rapid si cu mai putine pierderi.

Nu cunosc exemple de case premium de unde ma pot inspira, dar sunt gata sa caut pe net, la firme de constructii si arhitectura si am vazut cateva proiecte model la casa activa.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: