martie 26, 2021

Frisomat-Innovators in steel buildings

Posted in Neincluse într-o categorie la 4:37 pm de adria74

Bine ati venit din nou pe acest blog, dragi cititori. Concursul Spring SuperBlog 2021 continua cu o proba in care vom povesti despre hale metalice.

Va voi povesti despre un furnizor de prestigiu: Frisomat, o companie romano-belgiana.

Telul lor e sa construiasca Romania de 25 de ani, asadar sunt la ceas aniversar. Firma s-a infiintat in 1996 la Piatra Neamt pe piata romaneasca.

Sa vorbim despre cateva cifre revelatoare care ii recomanda. Au peste 970000 mp construiti in peste 100 de tari. Au peste 890 clienti. Peste 35000 cladiri construite si peste 450 experti.

Sediul central din Romania este la Piatra Neamt. Mai gasim birouri in Otopeni si Cluj Napoca, asadar cu o reprezentare nationala.

Compania Frisomat a fost fondată în 1978 de către belgianul Guy Somers ca o afacere de familie. Guy Somers lucreaza inca in cadrul companiei.

Frisomat deține 14 filiale internaționale – Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda, Ucraina – și fabrici de producție în Belgia, Rusia și Brazilia. Reteaua de distributie globala este in crestere pentru ca sunt o afacere de succes.

Slogan  “Innovators in steel building” / “Inovatori în construcții metalice”. Dar si „We shelter your buisness”/ ” Adapostim afacerea ta”, atat functional, cat si emotional. Functional, Frisomat proiecteaza , dezvolta si produce o gama larga de constructii de otel inovative, bazate pe cele mai inalte standarde. Dar iata ca mai apare un criteriu, cel emotional. Ce inseamna aceasta? Inseamna ca ofera expertiza, creand o solutie specifica nevoilor noastre. In acest fel avem o investitie protejata.

Peste 40000 hale construite la nivel mondial.

Frisomat proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece. Frisomat deține controlul asupra întregului proces de producție al halei industriale pe care doriți s-o construiti.

Destinatiile unei hale metalice sunt extrem de diverse. Spatii de productie, cladiri de birouri, centru de echitatie, hale pentru utilaje agricole, sali de sport, depozite de materii prime , showroomuri, ferme de animale, hangare de avioane, spatii de recreere, florarii, supermarketuri, locuri de joaca, crame. Asadar o scurta enumerare pentru a va face o idee asupra aplicatiilor.

Controlul este complet. Adica Frisomat 1 – Proiectează, 2 – Produce, 3 – Livrează și 4 – Construiește / Montează hale metalice. Urmeaza o cale bine stabilita, de la A la Z.

Ce ii recomanda? Experienta, inovatia, parteneriatele si sustenabilitatea.

Ei urmaresc obtinerea celui mai bun raport calitate-pret conform experientei in asa fel incat clientul sa fie multumit. Constructiile metalice rezista conditiilor climaterice.

Inovatia este elementul-cheie in ADN-ul Frisomat. Au departament propriu de Research& Development si colaboreaza cu nuiversitati de prestigiu si cercetatori.

 Construcțiile prefabricate din oțel laminat la rece utilizează cu 30% mai puțin oțel, fiind cu toate acestea solide și durabile. Din acest motiv halele Frisomat sunt ușor de transportat și montat.

Frisomat este un partener de incredere pentru clienti si furnizori cu care construieste relatii de lunga durata.

Procesul de fabricatie este durabil. 50% din energie provine de la panouri solare. Folosesc mai putin otel, transporta inteligent si reduc deseurile la minimum. Otelul este 100% reciclabil.

Frisomat creează spațiu. Construcții metalice fabricate rapid, cu durată îndelungată de viață.

Frisomat vă va ridica rapid o hală metalică solidă. Construiesc hale din oțel laminat la rece. Avantajele?Economisiți timp și bani : hala dvs. metalică este ușoară și solidă. Din acest motiv poate fi construită rapid. Aveți opțiuni nelimitate : hala dvs. metalică este fabricată din componente ce pot fi personalizate cu ușurință. Frisomat vă ofera o soluție completă : hala dvs. metalică va fi proiectată, fabricată, transportată și montată de către Frisomat. În acest fel beneficiați de expertiza în toate etapele constructive.

Eu m-am documentat online. Am citit si istoricul companiei. Au pornit de la o hala semirotunda din otel. in 1998 Frisomat a construit Pavilionul belgian la Expozitia mondiala de la Lisabona.

Pentru un proiect hala metalica pot aplica online si pot accesa fonduri europene. Frisomat e gata sa imi ofere o solutie completa, montaj rapid , inovatie, posibilitati nelimitate precum si o imagine personalizata.

Fiecare hală este proiectată să fie montată eficient și cu ușurință. Echipele de montaj Frisomat sunt experimentate și lucrează cu desene de ansamblu 3D detaliate. Profilele din oțel sunt ușor de manevrat în șantier.


Începând cu 27 iunie 2019, fermierii pot achiziționa hale și grajduri prin Baza de date cu Prețuri de Referință a Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) fără a mai parcurge procedura de achiziții. Asadar o solutie pentru o hala agricola, cu diverse intrebuintari. MI-ar fi de mare ajutor un depozit de cereale.

Am o casa la tara si o astfel de hala mi-ar fi de mare ajutor.

Tot ceea ce am citit si ascultat ma indeamna sa cred ca Frisomat este o companie serioasa, care respecta termenele de executie si livrare a unor produse de calitate. Am ascultat si pareri ale clientilor multumiti, asa incat ma gandesc sa colaborez si eu pentru ca vreau o hala de un aspect placut, rezistenta, pe gustul meu. Este bine ca o pot chiar personaliza.

O hală metalică are un preţ rentabil pentru orice afacere deoarece această formă de clădire este pre-proiectată, timpul petrecut în timpul construcției la fața locului este mult mai mic decât în cazul altor construcţii.

Halele metalice prezintă numeroase avantaje printre care: costuri reduse, timp redus de construcţie, intrarea rapidă în funcțiune, posibilitatea de dezmembrare și relocare.

Voi analiza impreuna cu expertii Frisomat proiectul meu de constructie.

Eu am fost incantata de materialele vizionate, care recomanda Frisomat ca o firma cu o buna reputatie. Ati vazut cate avantaje sunt si cate aplicatii? Pot fi chiar garaje, ateliere, iata, mie mi-au dat ideea unei hale agricole pentru cereale, legume sau animale pentru casa mea de la tara.

Halele metalice Frisomat – concepute pentru a satisface fiecare nevoie

  • Din nou enumar cateva avantaje: flexibilitate maximă pentru activitatea viitoare a afacerii; soluție ecologică; dezvoltate cu cele mai noi tehnologii; fiabile și durabile; libertate arhitecturală; confort interior; performanță termică și acustică ridicată; costuri reduse de întreținere.

Calitatea este cea mai importantă prioritate: cu experiență în inginerie şi cunoştinţe, Frisomat realizează construcții specializate extrem de complexe. O hală metalică Frisomat garantează cel mai înalt grad de precizie și calitatea produselor.

Un comentariu »

  1. […] ta. Povestea merge mai departeFRISOMAT….partenerul de nadejde!Nunta de argint cu FrisomatFrisomat-Innovators in steel buildingsFrisomat, alegerea înțeleaptă pentru cei care au nevoi să […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: