aprilie 13, 2021

Curatenie luna in curte

Posted in Neincluse într-o categorie la 4:07 pm de adria74

Iata-ne ajunsi la finalul concursului Spring SuperBlog 2021 cu o ultima proba despre curatenia care conteaza cu produse Karcher.

Ma voi opri la curtea si terasa casei de la tara. Noi ii spunem sala terasei. Cu pridvor. Vine primavara si incep si lucrarile de curatenie specifice. Imi place ca totul sa straluceasca de curatenie. Avem si animale, a fost noroi, iar curtea arata jalnic. Totusi, a inceput sa dea iarba. Pomii au inceput sa infloreasca, este frumos, natura reinvie si bineinteles ca si casa mea trebuie sa arate bine. Casa este situata pe un deal. Pe deal a inverzit iarba, care curand va fi si in curte. Cineva mi-a zis ca este atat de frumos, incat pare o pensiune dintr-o statiune :). Este casa in care locuim, dar imi place sa arate luna, pentru care am nevoie de curatenie WOW.

Pentru aceasta ma ajuta Karcher cu aparatele lor performante.

Am chiar o recomandare despre care ma grabesc sa va povestesc: aparatele de spalat cu presiune. Acestea vor face curatenia mai usoara si o reala placere. Efectul WOW l-am resimtit cand am vazut noua gama Smart Control, prin care controlez aparatul cu ajutorul unui smartphone si a aplicatiei Karcher Home & Garden. Aparatul imi gaseste presiunea ideala si accesoriile pe care trebuie sa le folosesc. Mi se pare o inventie incredibila!

Dispozitivele Smart Control au un mod Boost pentru o putere suplimentară. Pentru ca murdăria persistentă să nu mai fie o problemă, se aplică o presiune mai mare timp de 30 de secunde. Modul Boost poate fi activat prin intermediul pistolului de pulverizare sau al aplicației.

Cu detalii inteligente ale echipamentului, cum ar fi pistolul de pulverizare Smart Control, lancea de pulverizare 3-în-1 Multi Jet și sistemul de detergent Plug ’n’ Clean, faci față cu calm oricărei provocări de curățare.

Iata avantajele acestor aparate, despre care ma voi documenta in continuare pentru a alege pe cel pe care il voi folosi:

  • -prin rotirea Multi-Jetului 3-în-1, pot fi selectate direct diferite tipuri de pulverizare – astfel încât să poți lucra fără a schimba lancea de pulverizare.
  • -pe lancea de pulverizare Multi Jet 3-în-1 este indicat prin simboluri care reglaj de presiune este cel mai potrivit pentru aplicația respectivă.
  • -nivelurile de presiune HARD, MEDIUM, SOFT și BOOST pot fi selectate comod prin intermediul butoanelor +/– de pe pistolul de pulverizare sau transferate din aplicația Kärcher Home & Garden.
  • -concentrația de detergent poate fi selectată prin intermediul pistolului de declanșare și reglată folosind butoanele +/– sau aplicația.
  • -afișajul LCD afișează continuu nivelul de presiune selectat, astfel încât să ai control complet în orice moment.

Am vorbit despre Smart Control, dar mai sunt 3 game: Power Control, Compact si K2 cu baterie.

Unul din aparatele de spalat cu presiune ma va ajuta la curatarea salii, a stresinilor, mobilierului de gradina ( avem o gradinita mica in curte) , a gardurilor, a scarii exterioare , a temeliei. Casa este foarte veche, dar incercam sa o intretinem. Este mostenire de la strabunica materna si ne este foarte draga.

Performanta unui aparat de spalat cu presiune este determinata de modul in care se combina presiune apei cu fluxul de apa. Cu cat sunt aliniati mai bine acesti doi factori, cu atat se inlatura mai usor murdaria persistenta si cu atat mai repede se curata suprafetele de mari dimensiuni. Kärcher isi clasifica dispozitivele pe clase de performanta in functie de cerintele de curatare. Cu cat mai mare este suprafata de curatat si/sau cu cat mai persistenta este murdaria, cu atat se recomanda o clasa de performanta mai mare.

Intr-o gospodarie normala presiunea apei este in jur de 4 bar. Apa care ajunge in aparatul de spalat cu presiune printr-un furtun de gradina, trece printr-o pompa care genereaza o presiune de pana la 160 bar. Apa este apoi evacuata printr-o duza de inalta presiune sub forma unui jet concentrat cu efect de curatare ridicat.

Aparatele de spalat cu presiune din clasele K4 – K7 pot functiona si cu surse alternative de alimentare. Dispozitivul isi trage pur si simplu apa din orice rezervor. Astfel economisesti multa apa potabila si ajuti la protectia mediului. Un alt avantaj este ca independenta fata de reteaua principala de alimentare cu apa ofera flexibilitate mai mare si mareste raza de actiune.

Ca lider mondial de piata, Kärcher ofera cele mai fiabile aparate de spalat cu presiune de pe piata. De peste 75 de ani, Kärcher este un reper de calitate si inovatie „Fabricat in Germania”.

Kärcher va ofera o gama de accesorii mai larga decat orice alta marca pentru aparatul de spalat cu presiune. Acest lucru iti permite sa cureti orice tip de murdarie, indiferent de aplicatie. Accesoriile se pot gasi intr-un motor de cautare, la fel ca detergentii.

Noua generatie de detergenti Kärcher are un principiu activ inovativ 3-in-1. Pe langa rezultate exceptionale, aceste produse universale au o actiune delicata si protejeaza suprafetele si dumneavoastra puteti economisi timp si efort. Prin utilizarea de resurse naturale regenerabile, Kärcher pune accentul pe sustenabilitate. In plus, design-ul ingenios in forma de sticla este un alt avantaj. Fie ca este vorba de conectare (Plug ‘n’ Clean), de umplerea rezervorului de detergent sau de containerul pentru aspirare detergent prin furtunul de aspirare, noii detergenti sunt ideali pentru toate aparatele de spalat cu presiune Kärcher.

Pentru curatenia de care v-am povestit am ales aparatul de spălat cu presiune K 7 Smart Control cu modul boost. Poate fi conectat la smartphone prin Bluetooth. Include setul Home. Aplicația oferă, de asemenea, multe alte funcții utile, cum ar fi instrucțiuni de asamblare, instrucțiuni de întreținere și îngrijire, precum și portalul Kärcher Service. O altă caracteristică practică este reprezentată de modul boost pentru putere suplimentară – astfel murdăria persistentă nu reprezintă o problemă. Nivelul de presiune poate fi setat pe pistolul de pulverizare G 180 Q Smart Control cu afișaj LCD sau transferat la pistol prin intermediul aplicației. Echipamentul mai include lancea de pulverizare Multi Jet 3-în-1 pentru diverse aplicații, fără a schimba lancea, sistemul pentru detergent Plug ‘n’ Clean pentru schimbarea fără efort a soluției de curățare, mânerul telescopic din aluminiu de înaltă calitate pentru transport și depozitare, precum și locurile de depozitare pentru accesorii ușor accesibile.

Are pistol de pulverizare cu afișaj LCD și butoane pentru reglarea presiunii sau pentru dozarea soluției de curățare. Multijet-ul rotativ 3-în-1 cuprinde trei duze diferite pentru o schimbare ușoară. Adaptor Quick Connect pentru fixarea ușoară a furtunului și a accesoriilor de înaltă presiune.

Transportul este gratuit, ajunge in maxim o saptamana inainte de a incepe curatenia de Paste si pot gasi usor piese de schimb.

Imi pot spala chiar si masina.

Cu aceste aparate curatenia nu a fost niciodata mai simpla si mai placuta. Imi place sa am aparate performante ca cele pe care le ofera Karcher. Cred ca ne ajuta in demersurile noastre.

Imi doresc ca de Paste curtea sa straluceasca de curatenie, sala, masina, uneltele, mobilierul de gradina.

Voi pune osul la treaba cu un aparat Karcher! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: