noiembrie 21, 2018

Îngrijirea tenului

Posted in Neincluse într-o categorie la 1:13 pm de adria74

DqL_5ROW4AUbxqB

Cu totii stim cat este de importanta îngrijirea tenului impotriva poluarii. Astazi vorbim despre aceasta impreuna cu sponsorul Farmec in cadrul concursului SuperBlog 2018.

Am scris pe blog cu o luna in urma despre ritualul de ingrijire a tenului.

Aminteam atunci de cei 7 pasi:

1. Curatarea tenului(demachierea): crema, gel sau lapte demachiant sau apa micelara si demachiant delicat pentru ochi. Se recomanda double-cleans

2.Exfolierea

3.Tonifierea

4.Hidratarea de zi si de noapte

5.Crema cu factor de protectie solara SPF

6. Reimprospatarea ochilor cu roll-on anti-oboseala si crema antirid

7. Sheet Mask

Astazi vom vorbi in special despre noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale, prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului.

Gama contine 15 produse cu formulari inovatoare. Naturale, netratate chimic, care contin 20 de minerale naturale. Se adreseaza persoanelor cu varsta cuprinsa intre 25 si 55 de ani. Gama Aslavital Mineralactiv asigură un program de îngrijire a tenului prin mineralizare, regenerare, detoxifiere și antipoluare urbană.

Pentru demachiere și tonifiere, gama oferă Apa micelară cu Argilă și Emulsia demachiantă detox. Produsele curata eficient si delicat pielea sensibila din jurul ochilor si buzelor. Contin un agent tensioactiv usor dar eficient  care elimina impuritatile. Extractul de cicoare Centaurea cyanus calmeaza, relaxeaza, regenereaza si inmoaie pielea. Vitamina A confera o privire luminoasa.

Pentru hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban: Fiolele hidratante detox și Crema hidratantă antipoluare SPF 10. Acestea au un intens efect de emoliere , diminuand vizibil ridurile fine, concomitent cu detoxifierea pielii. Regenereaza si tonifica pielea protejând-o impotriva stressului oxidativ.

Produsele antirid sunt: Crema antirid poluare SPF 10, Elixirul antirid și antipoluare, Fiolele cu colagen Aslavital Mineralactiv, Crema antirid cu calciu, Fiolele regenerare celulară și Crema netezire riduri de noapte. Acestea previn îmbătrânirea cutanată, susțin regenerarea celulară naturală și elimină toxinele din piele, asigurând creșterea elasticității pielii. Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete. Acetea se folosesc dimineata si seara dupa demachiere.

Gama mai include Mască detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off si Pudră de Argilă pentru tratamente cosmetice. Asigură proprietăți de absorbție, purificare și detoxifiere. Pudra de Argila nu este tratată chimic, cu fracţii predominant argiloase, este un amestec complex de Aluminosilicaţi şi peste 20 de minerale naturale: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, etc. şi provine dintr-o sursă unică (M-ţii Pădurea Craiului).

151-aslavital-mineralactiv-tub_masca_detox-100ml-tube

 

Aceste beneficii ale produselor se datorează asocierii unice dintre argila provenită din Munții Pădurea Craiului, un regenerator fizic deosebit de puternic, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică și complexul Ferulan, bogat în acid ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți; acesta imbunatateste protectia pielii , ceea ce duce la un look mai tanar si mai sanatos.

Musetelul si uleiul de masline au un rol esential in refacerea barierei protectoare hidrolipidice a pielii. Asigura emoliere si inmuiere pentru pielea sensibila si creaza o senzatie placuta de confort.

Argila din Munții Pădurea Craiului are o paletă largă de beneficii terapeutice și cosmetice.

Beneficii terapeutice:

  • remarcabilă putere de absorbţie;
  • proprietăţi degresante;
  • acţiune antitoxică şi potenţarea forţelor de apărare ale organismului;
  • bun antiseptic, bactericid şi dezinfectant; argila curativă, extrasă în condiţii igienice, este sterilă din zăcământ, fiind complet lipsită de germeni;
  • puteri de echilibrare radioactivă a corpului;
  • cicatrizant;
  • remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, oxizi alcalini, anhidridă titanică, oligoelemente;
  • reîncarcă celulele organismului cu energie vitală, revigorându-le

Beneficii cosmetice:

  • absorbant de impurităţi, detoxifierea pielii;
  • remineralizant, tonifiant;
  • regenerant, stimulează procesele de reparare a tegumentelor;
  • antistres, antioxidant, antiradicalic;
  • revitalizant pentru metabolismul celular

Gama este disponibilă în magazinele de brand Gerovital şi Farmec, în magazinul online http://www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Produsele sunt hipoalergenice si testate dermatologic.

 

Un comentariu »

  1. […] Ingrijirea tenului […]


Lasă un comentariu