martie 24, 2021

Periplu hispanic cu fiolele La Cabine

Posted in Neincluse într-o categorie la 6:11 pm de adria74

Titlul ma anunta. Azi sunt invitata la Curtea Regala a Spaniei si va invit si pe voi in periplul meu hispanic. Pretextul este acest articol despre fiolele La Cabine pe care l-am scris si il voi prezenta. Bine, scenariul este unul ipotetic, tin sa precizez, insa atat de frumos!

Scriem bine pentru ca suntem concurenti la Spring SuperBlog 2021.

Sa scriem bine, pentru ca subiectul este ofertant.

„Fiolele La Cabine sunt fiole concentrate cu diferite substante, vitamine, minerale, aminoacizi care ofera fermitate si restructureaza arhitectura fetei, hidrateaza epiderma si redau elasticitatea naturala. Sunt produse in Spania.

Sunt mai multe tipuri : La Cabine Botox, La Cabine Pure Hyaluronic, La Cabine Flash Effect, La Cabine Retinol, La Cabine Collagen, La Cabine Anti Imperfection, La Cabine Vitamina C.

Pentru tenul meu eu am ales Flash Effect. Sunt comercializate, dupa cum ati vazut, de Farmacia la pret mic.

 La Cabine a dezvoltat formule foarte avansate si de precizie, pe baza experientei profesionale a saloanelor cosmetice din lumea intreaga.

Am ales fiole cu un boost de prospetime pentru pielea mea. Pentru ca frumusetea se intretine din interior, mai ales atunci cand este vorba despre hidratarea, supletea si fermitatea pielii .

Fiolele se utilizeaza zilnic, iar acestea sunt potrivite pentru toate tipurile de ten. Tenul meu este mixt, cu forma de T la frunte si nas mai gras. Asa incat aceste fiole se adreseaza si tipului meu de ten.

Produse cu ingrediente naturale si tehnologii inovative, fiolele cu ingrediente concentrate si testate dermatologic sunt fabricate in Spania. Gama La Cabine contine fiole ambalate individual sau in pachet de 10, ce actioneaza pentru probleme specifice ale tenului. Fiecare fiola contine doza exacta de care are nevoie pielea ta. Datorita concentratiei ridicate de ingrediente active si a texturii cu absorbtie rapida, rezultatele vor fi vizibile si de durata. Efect imediat de fermitate. Confera tenului luminozitate si vitalitate. Catifeleaza pielea. Formula cu alge rosii ajuta la estomparea semnelor de stres si oboseala a pielii, oferind, in acelasi timp, un efect tensor imediat. Fiolele cu dubla actiune lasa pielea mai ferma, mai stralucitoare si mai fina. Protejeaza pielea, prevenind aparitia ridurilor.

Eu ma incadrez la categoria 40+ si tenul, desi extraordinar din nastere, da semne de imbatranire, oricum, are nevoie din cand in cand de un boost de prospetime. Te simti mult mai bine dupa aplicare. Fiolele sunt cele mai recomandate.

Formula Flash Effect este non-grasa, foarte potrivita.

Am ales pentru mine un pachet de 10 fiole, pentru ca intentionez sa le folosesc zilnic si la ocazii speciale.

Fiolele au 2 ml. „

Iata articolul meu despre fiolele La Cabine Flash Effect. Acesta a fost descoperit de Curtea Regala a Spaniei, nici mai mult, nici mai putin si am primit invitatia de a petrece un weekend in Spania.

Ce bucurie pe capul meu! Vreau sa vizitez neaparat cateva locuri descoperite, ma pregatesc de drum si pun in bagaj fiolele mele. Doar ma prezint la Curtea Spaniei! 🙂 Si trebuie sa arat cat mai bine.

Nu stiu cu ce sa aleg sa merg pana acolo, cu avionul sau cu trenul Orient Express. Cred ca voi alege avionul, desi un periplu cu trenul nu este de aruncat. Vreau sa vad cat mai multe. Sa va povestesc!

Trebuie sa imi iau o tinuta de gala caci ma intalnesc cu printii, si ma bucur ca am in garderoba un sacou traditional de lux. E o ocazie de gala la care sa il imbrac.

Voi avea si tinute de turist, caci am cateva obective in plan. Am trei zile in care vreau sa vizitez Granada, Salamanca, Vall de Boi, Palatul de Cristal din Madrid si galeriile Prado. Sunt o fana a muzeelor si am o ocazie unica.

Este intr-adevar unica pentru ca astăzi, 24 martie, debutează oficial la Madrid seria evenimentelor pregătite pentru a marca împlinirea celor 30 de ani de la înființarea Instituto Cervantes , cu vizita Prințesei Leonor a Spaniei. Prințesa de Asturias, în vârstă de 15 ani, va marca astfel prima sa apariție publică solo în calitate oficială. Vizita Prințesei Leonor reprezintă un important gest simbolic din partea Casei Regale de sprijinire a Institutului Cervantes în activitatea sa de promovare a valorilor culturale. Ea va fi însoțită de primul vicepreședinte al Guvernului, Carmen Calvo, și de directorul Cervantes, Luis García Montero.

Eu am inceput sa studiez spaniola cu voluntari spanioli la biblioteca si reusesc sa citesc in spaniola. La Institut am mers la filme, concerte si poate voi face cursuri.

Ma intrebati de unde stiu despre aceste locuri pe care le voi vizita? Ei, bine, de pe net, din auzite. Am prieteni spanioli cu care fac schimb de carti postale si mi-au facut recomandari, iar eu am ales, ca de fiecare data 🙂 .

Sunt locuri extraordinare, incarcate de istorie.

Granada. In Andaluzia. La poalele muntilor Sierra Nevada. La confluenta a patru rauri. Desi sunt multe atractii acolo, m-as duce pentru palatul Alhambra, Al-Hamra, ce a fost construit initial ca o mica fortareata. Palat regal in 1333. Fortareata rosie. Alhambra a inspirat poeti, scriitori, muzicieni, matematicieni, regizori, astronomi, arhitecti. Este de o neasemuita frumusete, asa cum am vazut in poze. O comoara a Spaniei , unde se vede influenta musulmana.

Vai, ce ma fac? Spaniolii au avut un concurs cu tema comorile Spaniei si acum vad lista. Cate locuri minunate! Nu imi va ajunge un week-end. Deci stiam eu ceva, insa nu tot. Sunt avida de calatorii. Imi place sa urmaresc la TV Echappees belles pe TV5Monde, dar sa am ocazia sa vizitez eu insami e un vis.

Nu uitati, sunt invitata Casei regale. Cu un pic mai multa documentare pot face o impresie buna, ceea ce si urmaresc.

Dimineata si seara cu improspatarea tenului cu fiolele spaniole La Cabine Flash Effect.

La nord-vest de Madrid intalnim Salamanca. Intemeiata in perioada antica romana. Pentru ce m-ar purta pasii acolo? Pe urmele marelui Miguel de Unamuno de care pomenea Octavian Paler. Am citit lucrari, e un filozof crestin pentru cine nu stie si a fost rector al Universitatii din Salamanca. Infiintata in 1134, fiind una din primele universitati din lume.

La Madrid am spus ca vreau neaparat sa ma opresc la muzeul Prado. Cine nu a auzit de el?! Sa am ocazia sa vad pe viu opere ale marilor maestri pe care ii admir si ii ador .Velasquez, Murillo, Goya, El Greco, dar si italieni. Capodopera Las Meninas este preferata mea all-time.

Descopar Madridul. Merg si la Gradina Botanica Regala. E chiar langa Prado si are un ierbar cu milioane de intrari, o colectie de desene si desigur plante, multe plante.

Negresit, voi merge sa vad si Palatul de Cristal, care arata nemaipomenit in poze. Structura de metal si sticla. Construit in 1887. Sper sa il gasesc deschis acum, sa nu ploua.

In aventura mea hispanica cu fiolele nelipsite La Cabine voi vizita cu siguranta si Vall de Boi, locul unde Pirineii ating cerul. O vale izolata, cu biserici romanesti inscrise in patrimoniul UNESCO de o deosebita frumusete. Patrimoniu exceptional. Un mare numar de biserici in stil romanic concentrate pe o suprafata mica. Unicul parc national din Catalunia. Aigüestortes.

V-am deschis apetitul pentru calatorii si ingrijire personala? Cred ca acestea se completeaza reciproc.

Voi onora invitatia Curtii Regale si cred ca voi avea un sejur nemaipomenit. Invitatia ma onoreaza. Si sa pot testa fiolele alese la ele acasa, sa pot comunica si vizita. Cu cunostintele mele de spaniola si informatii despre locurile vizitate vreau sa ii complimentez si cred ca nu voi da gres.

Sunteti gata sa pornim impreuna in aceasta aventura minunata?

Ne vedem in Spania! Nu uitati echipamentul de hiking, ghidul de conversatie si fiolele La Cabine! 🙂

Lasă un comentariu