aprilie 5, 2021

Casa cu piscina

Posted in Neincluse într-o categorie la 5:03 pm de adria74

Continua aventura mea la concursul Spring SuperBlog 2021 cu o proba despre piscine.

Iata ca a venit vremea ca pentru casa de la tara sa adaug un accesoriu important: Piscine Ieftine.

Iata ca am gasit o firma care se ocupa cu constructia si montarea de piscine la un pret bun.

Cred ca este o idee buna. Suntem in plina pandemie si nu mai putem pleca in concediu, nu mai putem socializa. De ce sa nu aduc marea sau strandul chiar la mine acasa?! Ar fi o distractie cum nu se poate mai potrivita! Inotul este un sport foarte folositor. Nu raman doar cu admirarea piscinelor din tari straine la cunoscuti. Acum pot avea propria mea piscina la mine acasa!

Ce senzatie de racorire, acum, ca vine vara! Construirea unei piscine rezidentiale nu mai este demult un lux, dar eu asa resimt. Am o intreaga statiune la mine acasa. Cu o bautura racoritoare pe margine si cu o carte buna in sezlong! Ce vis! Adaug la valoarea proprietatii cu cel putin dublu decat costul! Ce relaxare!

PiscineIeftine.ro fac piscine metalice, piscine din otel, piscine rotunde sau ovale, dupa placul inimii.

Si voi sunteti persoane mai pudice care prefera intimitatea si nu locurile aglomerate de unde va puteti alege si cu infectii? Atunci o piscina la voi acasa in coltul vostru de rai poate fi solutia.

Iar PiscineIeftine.ro asigura o calitate germana la un pret decent. Este chiar sloganul lor.

Din nou incep o investitie curajoasa, pentru care trebuie sa ma documentez.

Investitia este rentabila. Am ceva bani pusi deoparte pentru a construi o piscina frumoasa si folositoare. Imi masor spatiul si am grija ca suprafata piscinei sa nu fie umbrita. Perfect, am gasit locul!

Piscinele cu pereti metalici au adancime standard pana la 1.5 m. Este foarte bine si comod.

Trebuie sa ma gandesc si la intretinere. Apa trebuie tratata pentru a evita instalarea bacteriilor daunatoare organismului. Cred ca voi opta pentru un sistem automatizat de filtrare a apei.

Piscinele cu structură metalică, cunoscute sub denumirea de Hobby Pool,  sunt producții pur nemțești și reprezintă o categorie frecvent căutată în rândul clienților datorită calității, prețului și a faptului că se instalează ușor.

Pereții  unei piscine metalice au la bază oțel galvanizat și sunt îmbrăcați cu poliester, ceea ce le garantează o rezistență și o durabilitate nemaipomenită în timp.  Marele avantaj este că pot fi instalate suprateran sau pot fi îngropate parțial sau în întregime. adancime: 1.2-1.5 m

Sa vedem acum de ce am nevoie pentru instalare? Un kit complet cuprinde:bazinul din oțel galvanizat; liner prefabricat; sistem de filtrare optim dimensionat; skimmer; duze de refulare și de aspirație; pâslă antimicrobiană; scară din oțel inoxidabil; racorduri și fitinguri PVC.

Acest kit complet este deosebit de util. Ma ajuta sa economisesc la capitolul manopera!

Montajul se face rapid, intr-o singura zi! Wow! O zi si am acasa piscina visata! Si , mai mult, pe langa pretul redus, montajul si transportul sunt oferite gratuit la achizitia oricarei piscine.

Toate produsele se vând din stoc propriu – nu se așteaptă 3-4 săptămâni, cum se întâmplă la alți comercianți.

Ovala sau rotunda, mai mare sau mai mica, exista o multitudine de modele care vin in diverse dimensiuni, conform spatiului pe care il putem aloca.

Cine nu isi doreste un produs de calitate la un pret rezonabil?! Este idealul.

Ma documentez in continuare si aflu informatii noi indispensabile.

Apa din piscina trebuie tratata cu clor, brom sau oxigen activ ( peroxid de hidrogen). Voi folosi ultima alternativa pentru dezinfectare pentru a crea un mediu sanatos.

Am grija si de temperatura apei cu o pompa de caldura. 26-28 grade, confortabil! Am toate facilitatile pentru a ma simti bine la mine acasa.

Ma voi gandi si la finisajul piscinei. Este decor dar si piesa de rezistenta. Voi folosi linerul. Apoi bordurile, parte integranta. Sunt foarte atenta la design si calitate. Voi folosi si un lac special de protectie. Ma intereseaza ca pavajul sa isi pastreze aspectul natural pentru multi , multi ani si sa reziste la inghet, intemperii, sa nu alunece, sa aiba suprafata antiderapanta.

Voi avea si iluminat subacvatic.

Am toate datele necesare pentru a-mi instala o piscina de vis in curtea casei. scenariu de film? Nu! Daca am un buget alocat si pentru dotarile suplimentare dorite e perfect.

Un comentariu »

  1. […] – oază de relaxare la tine acasăCasa cu piscinaPiscinele, un lux sau […]


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: